Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Випущено нову версію системи відеоконференцзв’язку: ДСА

Реклама

Для поліпшення роботи системи відеоконференцзв'язку при проведенні судових засідань у дистанційному режимі державне підприємство "Центр судових сервісів" 28 грудня 2020 року випустило нову версію її програмного забезпечення, яка, зокрема, дозволяє:

- одночасне виведення на трибуну до 30 учасників відеоконференції;

- проведення нарад з одночасним підключенням до 80 учасників;

- запис судового засідання та його збереження на сервері;

- можливість здійснення ведення, перегляду, друку та скачування протоколу (журналу) судового засідання, а також його збереження на сервері;

- можливість здійснення перегляду судом як організатором відеоконференцій усіх проведених конференцій;

- можливість запрошення до конференції групи осіб;

- можливість формування графіка проведення засідань;

- можливість здійснення онлайн-дзвінка до служби підтримки користувачів, а також надсилання повідомлень на спеціально створені веб-чати в Telegram, Viber та Facebook Messenger.

Про такі новації розповіла прес-служба Державної судової адміністрації.

Крім того, з метою забезпечення ергономічності адміністратор системи відеоконференцзв'язку також оптимізував її користувацький інтерфейс.

У ДСА зазначили, що загалом з початку запровадження системи відеоконференцзв'язку зареєстровано більше 20 тис. користувачів та проведено більше 60 тис. судових засідань у режимі відеоконференції.

На виконання вимог процесуального законодавства в частині можливості забезпечення дистанційної участі сторін в судових засіданнях розроблено та затверджено Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв'язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду (наказ ДСА від 23.04.2020 № 196).

Слідкувати за судовими рішеннями найпростіше з екосистемою LIGA360. Нові інструменти дають отримувати сповіщення щодо надходжень судових рішень та контролювати зміни. Користувачі можуть обрати рішення за певний період (день, тиждень, місяць), відфільтрувати їх за топ-10 тематиками у кожній формі судочинства або за інстанціями. Спробуйте переваги Liga360 вже сьогодні.

Читайте також:

З 1 січня збільшилась сума для настання кримінальної відповідальності за крадіжку

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини