Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 січня запроваджуються нові бюджетні рахунки для сплати податків

Реклама

з 01.01.2021 запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів та зарахування коштів ЄСВ.

З метою належної і своєчасної сплати податків, зборів, ЄСВ та мінімізації нез'ясованих надходжень, Держказначейство просить звернутися до органів ДПС за місцем реєстрації для отримання нових реквізитів рахунків.

На Урядовому порталі зазначили, що інформація щодо реквізитів бюджетних рахунків розміщена на субсайтах територіальних органів ДПС в рубриці «Бюджетні рахунки», а також в Центрах обслуговування платників.

Кошти, сплачені платниками на старі бюджетні рахунки, з 1 січня 2021 року не будуть зараховуватися Казначейством до бюджету та повертатимуться платникам як нез'ясовані платежі.

Із реквізитами бюджетних рахунків та рахунків для сплати єдиного внеску, які діють з 1 січня, можна ознайомитись в ІПС ЛІГА:ЗАКОН.

Податкові канукули та виплати ФОПам - не звільняють підприємців від обов'язкового подання звітності. Отримайте найпростіший сервіс формування і подання звітів для ФОП усього за 338 гривень на рік.

Читайте також: З 1 січня 2021 року запроваджується єдиний рахунок для сплати податків: ДПС

ДПС затвердила план податкових перевірок 2021

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини