Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Компанія ЛІГА:ЗАКОН та НААУ підписали Меморандум про співробітництво

Реклама

Компанія ЛІГА:ЗАКОН та Національна Асоціація Адвокатів України (Ukrainian National Bar Association) підписали Меморандум про співробітництво.

Основною метою співробітництва сторони бачать створення сприятливих умов щодо інформування адвокатів про зміні чинного законодавства України, актуальної судової практики, а також забезпечення варіативності доступу адвокатів до підвищення їх професійного рівня та досягнення інших професійних завдань. Партнери розвиватимуть співробітництво та всебічно сприятимуть одна одній в досягненні цілей в межах цього меморандуму, підвищуючи стандарти юридичної професії в Україні.

ЛІГА:ЗАКОН здійснює розробку спеціалізовано орієнтованої на адвокатську діяльність інформаційно-аналітичної системи “LIGA360: АДВОКАТ НААУ” з онлайн доступом до повної бази нормативних актів з відповідними аналітичними фільтрами, бази судових рішень та сервісу перевірки контрагентів.

Асоціація в межах даного Меморандуму сприятиме адвокатам у доступі до користування інформаційними системами ЛІГА:ЗАКОН з метою інформаційно-правового забезпечення адвокатської діяльності на спеціальних умовах. Також співпраця передбачає плідну взаємодію з Вищою Школою Адвокатури.

Сторони здійснюватимуть інформаційне співробітництво.

Голова Ради директорів компанії ЛІГА:ЗАКОН Марина Бондаренко: “Ми вже понад 29 років створюємо ІТ-продукти для юристів, тому раді новим формам активної співпраці в юридичній спільноті. Для нас такі проекти є стратегічним напрямком, тому спеціально для членів асоціації ми розробили комплексний продукт LIGA360:АДВОКАТ НААУ. Ми впевнені, що наша інтеграція сприятиме розвитку професії.”

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини