Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін не продовжив "карантин вихідного дня"

Реклама

На сьогоднішньому засіданні, 2 грудня, Кабмін не продовжив "карантин вихідного дня".

"І на вихідні і в будні будуть діяти карантинні обмеження щодо помаранчевої зони на території цілої країни", - вказав Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Прем'єр-міністр зазначив, що Кабінет міністрів наразі напрацьовує найбільш збалансоване рішення стосовно можливого посилення карантинних обмежень. Про таке рішення Уряд повідомить за 7 днів до їх запровадження.

"Важливою для нас є думка регіонів. Тому ми провели опитування щодо оптимальних карантинних заходів серед міських голів та очільників обласних державних адміністрацій.

Голови міст обласного значення та керівники ОДА спільні в позиції щодо повної заборони або введення часткових обмежень стосовно діяльності святкових ярмарків.

Також майже 90% опитаних міських голів підтримали повну заборону щодо проведення концертів", - розповів Денис Шмигаль.

Про "карантин вихідного дня" ми писали тут і тут.

Читайте також: Допомогу в розмірі 8 тис. грн отримає бізнес шести категорій КВЕД: Мінцифри

Карантин без бізнес-перешкод! Довірте моніторинг змін компанії бізнес-партнера системі CONTR AGENT. Усі дані оновлюються з понад 40 державних реєстрів і відкритих джерел. Замовити тестовий доступ на 72 години

Зверніть увагу, екосистема LIGA360 отримала нову функцію автоматичного відстеження змін не лише НПА в цілому, а й окремих його абзаців. Щойно відбудуться зміни - ви отримаєте сповіщення в модулі SMART-сигнали. Відстежувати зміни в окремих нормах - тепер реально з LIGA360. Отримайте LIGA360 для ознайомлення вже сьогодні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини