Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Володимир Зеленський скликав термінове закрите засідання РНБО

Реклама

Володимир Зеленський скликав термінове закрите засідання Ради національної безпеки і оборони для визначення заходів невідкладної належної реакції держави на нові загрози та виклики національній безпеці та обороні країни.

Про це повідомили на офіційному інтернет-представництві Глави держави.

«Змушені констатувати, що останнім часом з'явились ознаки того, що окремі суб'єкти намагаються переглянути ключові частини суспільного договору в Україні, які передбачають нульову толерантність до корупції та будь-якої форми непрозорості в державному управлінні. Це неприпустимо», йдеться в повідомленні.

Президент запропонує членам РНБО обговорити ситуацію, яка склалася в національній безпеці країни, та ухвалити відповідні рішення. Необхідні законопроекти, які в подальшому запобігатимуть виникненню подібних кризових ситуацій, буде напрацьовано та подано Главою держави до Верховної Ради як невідкладні.

«Нищівні удари, які завдаються досягненням країни у сфері боротьби та ефективної протидії корупції в Україні, не можуть залишатися поза увагою. Необхідна негайна та жорстка оцінка рішенням окремих суб'єктів, дії яких стають дедалі суспільно небезпечнішими», - заявив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Конституційний Суд скасував відповідальність за недостовірне декларування, а НАЗК закрило доступ до Єдиного державного реєстру декларацій.

Аналізуйте судові рішення для підготовки виграшної позиції в суді за допомогою комплексного рішення LIGA360:АДВОКАТ. Отримайте доступ до усієї необхідної нормативно-правової, консультаційної інформації, використовуйте алгоритми дій у різноманітних ситуаціях. А найголовніше: спробуйте Verdictum PRO - інноваційну систему для оцінки ймовірності перемоги у суді за допомогою штучного інтелекту. Усе це та навіть більше за знижкою 30 % у жовтні. Замовляйте вже зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини