Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 16 жовтня Київ розпочинає опалювальний сезон

Реклама

У п'ятницю, 16 жовтня, Київ розпочинає опалювальний сезон. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу повідомити, що із 16 жовтня Київ розпочинає опалювальний сезон. Із завтрашнього дня ми розпочнемо подачу тепла в систему. Я вже підписав відповідне розпорядження», - сказав Віталій Кличко.

За його словами, місто ухвалило таке рішення з огляду на середньодобову температуру. За прогнозами синоптиків, з наступного тижня буде похолодання, вночі температура опуститься до 3-5 градусів тепла.

Зазначається, що на повний запуск централізованої системи опалення - протяжністю в 27 тисяч кілометрів до майже 12 тисяч будинків - місту потрібно приблизно тиждень.

Мер підкреслив, що підключення лікарень, шкіл, садочків та інших закладів соціальної сфери відбувається за окремими заявками їх керівників.

Читайте також: Лічильник природного газу: за чий рахунок встановлюється?

Будьте на крок попереду кризових ситуацій. ЛІГА:ЗАКОН створила екосистему для управління ризиками для об'єднання усі підрозділів команди в режимі карантину. Отримуйте актуальну інформацію про зміни в законодавстві, держреєстрах, про судові рішення та виграні тендери та залучайте до спільної роботи колег. Для клієнтів ЛІГА:ЗАКОН безкоштовний доступ. Дізнайтеся  більше про LIGA360 за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини