Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін подовжив дію адаптивного карантину до 31 грудня

Реклама

Уряд подовжив дію адаптивного карантину до кінця року.

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Telegram. Таке рішення було прийнято на позачерговому засіданні Кабміну сьогодні, 13 жовтня.

Серед основних нововведень:

- Уряд змінює правила щодо дозволеної кількості людей у масових зібраннях.

У "зеленій" зоні пропонується дозволити масові заходи загалом не більше 50 людей за умови дотримання соціальної дистанції у 1,5 метра та маскового режиму, у «жовтій» - не більше 30 людей, у «помаранчевій» - не більше 20. Проведення спортивних змагань дозволяється без глядачів, окрім міжнародних змагань, де їх проведення з глядачами можливе за окремим погодженням МОЗ.

- Рекомендується закладам середньої освіти встановити канікули з 15 до 30 жовтня. Відповідне рішення погодила Державна комісія ТЕБ та НС.

- Закладам профтехосвіти, передвищої та вищої освіти рекомендовано перейти на дистанційне навчання з 15 жовтня до 15 листопада.

Відтепер юристи зможуть користуватися системами від ЛІГА:ЗАКОН в єдиному рішенні LIGA360: ЮРИСТ. Уся нормативно-правова інформація, алгоритми дій у різноманітних ситуаціях, судові рішення з правовими позиціями, типові договори та шаблони. LIGA360 пропонує безліч функцій для автоматизації рутинної роботи та оперативного реагування на зовнішні загрози. Обирайте у жовтні зі знижкою 30 %.

Читайте також:

Діють нові карантинні зони: в "червоній" - два міста, Київ перейшов у "помаранчеву"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини