Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

UBA Knowledge Hub|PARTNERS' SCHOOL, серія 1

Реклама

Для партнерів, що прагнуть розвиватись та тих, хто тільки планує свій бізнес презентуємо PARTNERS' SCHOOL - проєкт, що дає змогу фактично отримати особисту консультацію від титанів юридичного ринку - почути інсайди від колег, які вже пройшли тернистий шлях і досягли вагомих результатів.

Детальніше про проєкт читайте за лінком.

20 жовтня ви матимете унікальну нагоду протягом 1,5 годин поспілкуватись з Анною Огренчук, керуючою партнеркою LCF Law Group та поставити питання, що давно вас цікавили.

Цікаві факти про Анну:

· Член Комісії з питань правової реформи при Президентові України

· Голова ради Комітету з процесуального права Асоціації юристів України

· Лауреат Юридичної премії 2016: «Кращий судовий юрист»

· Рекомендована Legal 500 EMEA 2019, Chambers Europe 2019 та Best Lawyers 2020

Більше інформації за посиланням.

Під час зустрічі детальніше поговоримо про внутрішні процедури в компанії: управління командою, фінанси, оптимізація робочи процесів.

Кожен учасник має змогу сформулювати питання до спікера, як заздалегідь (надсилайте на e-mail events@uba.ua), так і під час заходу.

Вартість участі:

· 1 000 грн - окремо за кожну із зустрічей.

· Заощаджуйте! Оплачуйте повний курс із 5 зустрічей за пільговою вартістю - 4 000 грн (одна зустріч безкоштовно) та отримайте бонус (для всіх учасників повного курсу навчання) - участь в одному із тренінгів в рамках курсу із Soft Skills безкоштовно (на вибір учасника).

РЕЄСТРАЦІЯ

Що далі?

27 жовтня - Андрій Романчук, керуючий партнер Moris Group.

3 листопада - Амінат Сулейманова, керуючий партнер AGA Partners.

10 листопада - Маркіян Мальський, партнер Arzinger.

18 листопада - Ольга Ворожбит, партнер DLA Piper Ukraine.

* Проєкт є соціальною ініціативою АПУ, згенерований за участі партнерів ТОП юридичних компаній України для доступу до унікального контенту. Водночас, ваша участь сприятиме АПУ в реалізації майбутніх заходів та адаптації до посткарантинних наслідків. Будемо вдячні кожному за внесок та підтримку!

З деталями першого сезону проєкту можна ознайомитись за лінком. Відгуки колег доступні за посиланням.

Важливо! Кількість місць в групах обмежена.

Ваша реєстрація буде підтверджена одразу після оплати.

З усіх питань щодо заходу звертайтесь, будь ласка, за тел.: +380 (96) 742 71 07 або пишіть на адресу: events@uba.ua. Контактна особа - Катерина Пищик.

Аналізуйте судові рішення для підготовки виграшної позиції в суді за допомогою комплексного рішення LIGA360:АДВОКАТ. Отримайте доступ до усієї необхідної нормативно-правової, консультаційної інформації, використовуйте алгоритми дій у різноманітних ситуаціях. А найголовніше: спробуйте Verdictum PRO - інноваційну систему для оцінки ймовірності перемоги у суді за допомогою штучного інтелекту. Усе це та навіть більше за знижкою 30% у жовтні. Замовляйте вже зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини