Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кордони АПУ розширено! Про нове — 23 регіональне відділення

Реклама

Святкове, 149 Засідання Правління Асоціації правників України ознаменувалося знаковою подією - одноголосним рішенням членів Правління за створення нового, 23 регіонального відділення АПУ - в Херсонській області!

Керівниця напряму «Спільнота» Вікторія Краснова, коментуючи подію, зазначила:

«Регіональний розвиток - це один із найголовніших пріоритетів напряму «Спільнота» АПУ. На мою думку, успіх розширення регіональної мережі - це суміш змін, впроваджених майже півтора року тому. Фінансова незалежність, реформа роботи Секретаріату, залучення до команди регіональних координаторів, посилення горизонтальної внутрішньої комунікації, запровадження нових регіональних форумів і збільшення кількості заходів в цілому - це все кропітка робота великої команди.

Показник того, що ми на вірному шляху - однодумці, що приєднуються до нас, розвивають відділення, реалізують власний лідерський потенціал, об'єднують, вдосконалюють, будують та змінюють. Саме завдяки таким членам Асоціації правників України всі наші амбітні цілі успішно втілюються в життя!

У свою чергу, хочу привітати актив відділення АПУ у Херсонській області з символічним відкриттям осередку в День юриста та побажати цікавих проєктів та стрімкого розвитку!»

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини