Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У суді оскаржують встановлення Урядом 4 рівнів епідеміологічної небезпеки

Реклама

Тернопільська міська рада звернулась із позовом до Кабміну, в якому просить визнати протиправними та нечинними пукти 1-36 постанови №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Відповідний позов надійшов до ОАСК, повідомляє прес-служба суду.

У відповідних пунктах оскаржуваної постанови мова йде, зокрема, про встановлення «зеленого», «жовтого», «помаранчевого», «червоного» рівнів епідеміологічної небезпеки поширення COVID-19. Також документом визначено низку заборон у залежності від встановлення рівня епіднебезпеки. Зазначається, що суд вирішує питання про відкриття провадження за даною позовною заявою.

Читайте також:

Киянин хоче через суд зобов'язати Кабмін безкоштовно забезпечити його масками в карантин

Карантин: обмеження на переміщення осіб з 6 по 24 квітня оскаржують у суді

Марафон знижок до Дня юриста! Обирайте комплексні рішення для юриста, адвоката та партнера юридичного бізнесу зі знижкою 30%. Будьте в курсі змін НПА, у тому числі нових надходжень та законопроектів, судових рішень, розкладу судових засідань, контролюйте контрагентів та партнерів в єдиному просторі для професійної роботи LIGA360. Замовити зі знижкою.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини