Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС утворено територіальні органи, як її відокремлені підрозділи

Реклама

Державною податковою службою України утворено територіальні органи, як її відокремлені підрозділи. Відповідний наказ підписано Головою ДПС Олексієм Любченком та погоджено Міністром фінансів України Сергієм Марченком, повідомляє ДПС.

«Забезпечення функціонування ДПС у форматі єдиної юридичної особи є ­ однією з пріоритетних задач, визначених для ДПС низкою рішень Уряду та структурним маяком Меморандуму про економічну та фінансову політику з МВФ. Тому утворення територіальних органів за новим принципом є важливим кроком у виконанні цього завдання», - зазначив Голова ДПС Олексій Любченко.

Надалі ДПС буде функціонувати як єдина юридична особа, що складається з центрального апарату та територіальних органів, утворених як її відокремлені підрозділи (без статусу юридичних осіб).

Зазначається, що до кінця року будуть реалізовані заключні кроки щодо забезпечення функціонування ДПС як єдиної юридичної особи.

В ДПС нагадали, що 30 вересня Кабмін приняв постанову, відповідно до якої територіальні органи ДПС перестануть існувати як юридичні особи публічного права. Уряд ухвалив відповідне рішення на виконання Указу Президента України від 08 листопада 2019 року № 837 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави».

Читайте також:

Податківці нагадали про винятки, на які не поширюється мораторій на проведення перевірок

З 1 вересня почнуться перевірки щодо виявлення неоформлених трудових відносин: ДПС

Дізнатися чи потрапила ваша компанія в графіки планових перевірок державних органів нагляду і контролю можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Тепер ви також зможете відслідкувати підприємства, які мають заборгованість з виплати заробітньої плати. Протестуйте сервіс CONTR AGENT прямо зараз.

Модуль LIGA360.Бізнес-розвідка створено на базі системи моніторингу бізнес-партнерів CONTR AGENT. У вільному доступі він надає можливість організувати збір та аналіз інформації про компанії чи фізосіб-підприємців, що знаходяться під пильною увагою фахівців.  Користуватися «Бізнес-розвідкою» може кожен користувач LIGA360, незалежно від його посади.Щоб самостійно оцінити усі переваги - отримайте тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини