Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Legal Tech по-українськи: Innovating Justice Challenge 2020

Реклама

15 жовтня відбудеться фінал конкурсу HiiL Innovating Justice Challenge 2020. Подія пройде в онлайн-форматі. Інформаційним партнером заходу виступить компанія ЛІГА:ЗАКОН.

Вже п'ятий рік поспіль українські проекти долучаються до міжнародного конкурсу інновацій у сфері права. Така ініціатива сприяє розвитку суспільно- корисних програм, які стосуються права та правосуддя і полегшують життя громадян, малого та середнього бізнесу.

В рамках конкурсу представлені різноманітні Legal Tech-новинки: розв'язання юридичної проблеми від бота, складання позову за 5 хвилин, проведення зборів учасників ТОВ за допомогою відео зв'язку, перевірка статусу об'єкта будівництва в один клік тощо.

Фіналістами Innovating Justice Challenge 2020 є десять команд топ-інноваторів/інноваторок: iVan, AGREED, zayava.online, ПравоМен, Аліменти Online, Lawyerd!, UrbanData, CONSULTANT, Tabula.

На заході планується проведення двох панельних дискусій за участю представників організацій-партнерів челенджу та обговорення інновацій під час пандемії. Також всі учасники онлайн-події зможуть дізнатися цікаві інсайти в рамках проведеного дослідження про юридичні проблеми малого та середнього бізнесу.

Представники HiiL з Гааги та Києва відберуть дві команди-переможця, які отримають запрошення на глобальну акселераційну програму та отримають гранти.

Проект HiiL Innovating Justice Challenge в Україні реалізує LiN:GO - ГО «Юридичні інновації» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», Міністерства цифрової трансформації України та спільноти KYIV Legal Hackers.

Участь у заході безкоштовна. Робоча мова - англійська.

Початок о 16:00 год.

Приєднатися онлайн можна буде через платформи Facebook та YouTube (https://youtu.be/iI8xpmjrHUQ).

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. ЛІГА:ЗАКОН презентує першу систему аналізу судових рішень із передбаченням вірогідності перемоги в суді за допомогою штучного інтелекту. Функціонал прогнозування на підставі аналізу тексту позовної заяви створено для попередньої оцінки ризиків та економії часу адвоката протягом підготовки до судових засідань. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини