Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінюйся або помри: підсумки юридичного форуму ААУ

Реклама

Під час традиційного осіннього форуму «Адвокатура. Формула успіху», організованого Асоціацією адвокатів України, професіонали юриспруденції обговорювали актуальні питання юридичного ринку та розкривали власні таємниці успішних кейсів.

Захід проходив паралельно у двох форматах (офлайн та онлайн) і об'єднав як юристів зі стажем, так і їхніх колег початківців.

В рамках форуму було представлено три сесії:

- юридичний ринок: тренди та прогнози,

- антикризовий менеджмент: лайфхаки від практиків,

- діджиталізація адвокатської діяльності: якщо вас немає в інтернеті, вас не існує.

ЛІГА:ЗАКОН стала Legal Tech-партнером заходу «Адвокатура. Формула успіху», а експерти компанії виступили в якості спікерів.

Зокрема, Олександр Попов, керівник проекту Всеукраїнського рейтингу юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS та Project manager Національного каталогу Liga:BOOK, поділився своїм баченням стосовно того, якими будуть основні тренди юридичного ринку і як вибух цифровізації вплине на залученням українським бізнесом своїх клієнтів. Стосовно перспективних напрямів надання юридичних послуг у 2021-2022 роках, спікер назвав земельну сферу та кримінально-процесуальну.

Також, на прикладі платформи професійного навчання Академії ЛІГА:ЗАКОН, Олександр Попов наголосив на необхідності розвитку освітніх курсів, які можуть стати реальним продуктом і додатковим джерелом доходу компанії.

Свій виступ спікер підсумував тим, що звернув увагу присутніх на необхідність зміни планів компанії, якими б хорошими вони не здавалися на перший погляд, відповідно до сучасних реалій. Олександр Попов зауважив, що лозунг «отримати прибуток будь-якою ціною» вже не є таким актуальним, як раніше. Люди, особливо молодь, почали ставити пріоритети, обирати ту чи іншу роботу і така особливість притаманна не лише для юридичного ринку, а й для економіки України в цілому.

Цікавою та неоднозначною виявилася дискусія присутніх щодо необхідності проведення юридичних рейтингів та чесності таких результатів. Спікери дійшли згоди в тому, що коли є попит, завжди буде присутня і пропозиція, для кожного своя.

Усі тонкощі публічності та піару юриста, побудови його особистого бренду вкупі з професійними вимогами сьогодення були обговорені в рамках другої сесії заходу. Спікери ділилися з присутніми власними маркетинговими інструментами, які допомагають залучити та утримати клієнтів.

Не менш важливим та актуальним для учасників форуму стало питання кібербезпеки і розуміння того, як захистити себе від зловмисників та не допустити витоку інформації.

Насамкінець, в рамках третьої сесії заходу, спікери говорили про магію або те, як можна використати штучний інтелект в роботі сучасного адвоката. Валерій Решетняк, директор Legal Tech бізнесу компанії ЛІГА:ЗАКОН, представив на форумі новинку Legal Tech-інновацій: продукт Verdictum PRO.

Система працює таким чином, що аналізує та знаходить судові рішення, максимально подібні на ваш позов. Завдяки такій новинці, юристи зможуть прогнозувати рішення суду: яка вірогідність перемоги чи поразки в судовому засіданні чекає на адвоката.

Присутніх зацікавила така Legal Tech-інновація, адже більшість з них вже тривалий період користуються ІТ-продуктами компанії ЛІГА:ЗАКОН. Більше того, була озвучена пропозиція щодо можливої співпраці з букмекерськими конторами, в рамках отримання додаткового доходу за прогноз судового рішення.

Таким чином, осінній форум «Адвокатура. Формула успіху» став хорошою платформою для отримання теоретичних знань і практичних кейсів, а також місцем ефективного нетворкінгу для представників юридичної сфери.

Сформувати безпрограшну позовну заяву? Зазирнути в майбутнє й наперед дізнатися рішення суду. Фантастика? Ні! Це нова реальність. ЛІГА:ЗАКОН презентувала Verdictum PRO - першу систему аналізу судових рішень із функціоналом передбачення вірогідності перемоги в суді за допомогою штучного інтелекту. Обирайте комплекс інформаційно-аналітичних продуктів LIGA360 зі знижкою 30% - та отримайте доступ до інноваційної системи Verdictum PRO. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини