Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Останній пленарний тиждень спікер бачить присвяченим його законопроектам

12 січня 2010, 12:22
174
0
Реклама

Спікер українського парламенту має намір запропонувати парламенту розглянути на останньому пленарному тижні 5-ої сесії свої законодавчі ініціативи.

Зокрема, Володимир Литвин заявив про внесення ним проекту постанови про проведення дострокових виборів міського голови і міськради Києва 30 травня цього року; проекту постанови "про зупинення продаж" землі Одеської кіностудії; про необхідність розгляду ситуації, що склалася навкруги "кредитних спілок". Також він пропонуватиме парламентарям здолати президентське вето на закон про мораторій на відчуження землі до 2012 року.

Президент наклав вето на Законщо вносить зміни в "Перехідні положення" Земельного кодексу України відносно терміну на продаж земельних ділянок, прийнятий Верховною Радою України 22 грудня 2009 року. Їм встановлювалася дата (1 січня 2012 року)раніше якої не може бути знятий мораторій на відчуження (внесення до статутних фондів хозобществ, зміни цільового призначення) сільськогосподарських земель навіть при настанні двох вже існуючих умов закінчення мораторію - набуття чинності закону про державний земельний кадастр і закону про ринок землі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини