Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виконання гімну щоранку у столичних школах: суд відкрив провадження у справі

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом до Київської міської ради щодо визнання протиправним частково рішення № 433/9512 від 30 липня 2020 року «Про обов'язкове виконання Державного Гімну України у закладах загальної середньої освіти усіх типів та форм власності».

Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

Зокрема, позивач просить скасувати п. 1.2 вказаного рішення, яким рекомендовано виконання Державного Гімну України у закладах загальної середньої освіти усіх типів та форм власності на початку кожного дня за участю учнів та вчителів.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче засідання у справі на 6 листопада 2020 року.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. ЛІГА:ЗАКОН презентує першу систему аналізу судових рішень із передбаченням вірогідності перемоги в суді за допомогою штучного інтелекту. Функціонал прогнозування на підставі аналізу тексту позовної заяви створено для попередньої оцінки ризиків та економії часу адвоката протягом підготовки до судових засідань. Детальніше за посиланням

Нові виклики - нові можливості. Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ

Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Позбавлення волі за шахрайство шляхом обману - справедливе покарання: рішення ВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини