Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено карантинні зони: Київ перейде в "жовту"

Реклама

24 вересня на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затверджено рішення про затвердження нових рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19, які почнуть діяти з 28 вересня. Про це повідомив Урядовий портал.

Раніше карантинні зони оновляли 18 вересня.

«Червоний» рівень буде встановлено в:

Тернопільській області - у містах Тернополі та Бережанах.

У м. Бережани будуть встановлені такі обмеження:

-посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення (висадка можлива);

-приймання відвідувачів у закладах культури, кінотеатрах, ресторанах, кафе, торговельно-розважальних центрах, спортивних залах, фітнес-центрах, закладах торговельного і побутового обслуговування.  Виключення: торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом. Також дозволено провадження банківської та страхової діяльності, медичної практики, ветеринарної практики, автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, комп'ютерів, побутових виробів, об'єктів поштового зв'язку. Можна надавати послуги громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень.

-відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім'ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім тих, які надають екстрені соціальні послуги, центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.

У м. Тернополі будуть встановлені такі обмеження:

-посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення (висадка можливо) ;

-приймання відвідувачів у закладах культури, кінотеатрах, закладах громадського харчування (ресторанах, кафе тощо), торговельно-розважальних центрах, спортивних залах, фітнес-центрах, закладах торговельного і побутового обслуговування населення. Можна здійснювати торгівлю продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом. Дозволена робота банків та страхових, а також медична практика, ветеринарна практика, діяльність автозаправних комплексів, діяльність з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування РРО, ремонту комп'ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об'єктів поштового зв'язку. Заклади громадського харчування можуть здійснювати адресну доставку замовлень.

-відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім'ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім тих, які надають екстрені соціальні послуги, центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.

Місто Київ перейде у "жовту" зону. Нагадаємо, що зараз Київ у "помаранчевій" зоні.

«Зелені», «жовті», «помаранчеві» та «червоні» рівні епідемічної небезпеки: що заборонено

Раніше ми писали про те, що карантинні зони визначатимуть по-новому.

Обговорюйте новини зі співробітниками в рішенні LIGA360. В ньому зручно повідомляти про події усім співробітникам, створювати тет-а-тет діалоги та отримувати сповіщення в телеграм-бот. Ідеальне рішення в умовах віддаленої роботи. Переконайтеся вже сьогодні.

Читайте також:

Бізнесу надали нові рекомендації щодо роботи під час карантину

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини