Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Карантин продовжено до 31 жовтня з посиленням обмежень

Реклама

Адаптивний карантин в України продовжено до 31 жовтня. Відповідне рішення прийнято на сьогоднішньому засіданні Кабміну. Документ прийнято з доопрацюванням протягом доби.

Бажаєте повідомити цю новину співробітникам та обговорити її в колективі? В LIGA360 це зручніше, ніж будь-де. Переконайтеся на власному досвіді. Щоб отримати вільний доступ до «Обговорень» та інших функцій LIGA360 залишайте заявку за посиланням.

Також документом посилено обмежувальні заходи на території регіонів, на яких встановлено "зелений" рівень епідемічної небезпеки.

"Це пов'язано з різким зростанням випадків коронавірусної хвороби з одного боку, з іншого боку - з нашими епідемічними розслідуваннями, коли ми бачимо, за рахунок чого саме ми фіксуємо таке зростання", - зазначив Глава МОЗ Максим Степанов.

Встановлено заборону на:

- проведення дискотек;

- роботу розважальних закладів, нічних клубів;

- діяльність закладів громадського харчування з організації дозвілля.

Крім того, заборонено проведення концертів, окрім тих, які проводяться закладами культури і для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності.

Також органам місцевого самоврядування надається право на доступ до даних електронного сервісу "Дій вдома" з метою здійснення поточного контролю осіб, що підлягають самоізоляції або обсервації та осіб, які порушили правила щодо карантину.

Читайте також:

Карантинні зони визначатимуть по-новому

З 1 серпня в Україні діють нові правила адаптивного карантину

Бізнесу надали нові рекомендації щодо роботи під час карантину

Карантин продовжено до кінця літа

«Зелені», «жовті», «помаранчеві» та «червоні» рівні епідемічної небезпеки: що заборонено

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини