Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Водіїв хочуть звільнити від сплати судового збору за оскарження постанови про адмінправопорушення

Реклама

Станом на сьогодні у Верховній Раді зареєстровано законопроект № 3424 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо звільнення від сплати судового збору у зв'язку з оскарженням постанов у справах про адміністративні правопорушення".

Пропонуються зміни до ч. 4 ст. 288 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що замінюють дефініцію "державне мито" на "судовий збір" відповідно до вимог Закону № 3674.

Також планується внести зміни до ч. 2 ст. 3 Закону України "Про судовий збір" шляхом доповнення її пунктом 18, що закріплює звільнення від сплати судового збору за подання скарги або позову щодо оскарження постанови у справі про адміністративне правопорушення.

Читайте також:

Яка помилка поліцейського анулює штраф за порушення ПДР

Справа про адмінправопорушення закривається, якщо інспектор не дозволив водію залучити адвоката

Рапорт інспектора поліції не є доказом вчинення водієм адмінправопорушення: ВС

Швидко готуйте власну позицію, щоб виграти в суді, та будьте в курсі всіх законодавчих новацій разом із LIGA360:АДВОКАТ. Отримайте доступ до повної бази НПА і коментованих кодексів. Зручний пошук та аналіз бази із 85 млн судових рішень. Можливість в один клік обирати рішення із правовими позиціями ВС й отримати подібні рішення у справі. Доступний розклад судових засідань, моніторинг справ і засідань за десятками параметрів. Замовляйте доступ зі знижкою 20%.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини