Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA ZAKON AWARDS визначає найкращих на юридичному ринку – встигніть подати анкету!

Реклама

Минулого року ЛІГА:ЗАКОН уперше провела Національний рейтинг юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS, за результатами якого було визначено найсильніші команди та юристів у 9 номінаціях. Окремо було нагороджено представників Legal Infrastructure та визначено найактивнішу в медіа юридичну компанію.

Згадати, як це було.

Для юридичних компаній і юристів рейтинг 2019 року ґрунтувався на голосуванні експертного журі, яке оцінювало кейси, указані учасниками у своїх анкетах, та відкритому інтернет-голосуванні. Цьогоріч методологію Національного рейтингу юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS змінено, і застосовано унікальні для України рішення, які базуються на найкращому міжнародному досвіді й експертизі ЛІГА:ЗАКОН у створенні ІТ-продуктів.

Вона містить два великі елементи: традиційне оцінювання кейсів, яке проводить журі, та SMART DATA аналіз - автоматизований алгоритм рейтингування на підставі відкритих даних, зібраних у Національному юридичному каталозі Liga:BOOK.

Формулу розрахунку результатів SMART DATA аналізу розроблено з допомогою фахівців у ринкових дослідженнях і відкалібровано на підставі опитування представників юридичного ринку, яке проводили навесні 2020 року.

Із 21 липня відкрито приймання анкет від юридичних компаній і юристів, подати які можна у своєму профілі в Національному юридичному каталозі Liga:BOOK до 30 вересня 2020 року.

Докладніше про методологію й подання анкет можна дізнатися на сайті LIGA ZAKON AWARDS 2020.

Окрему увагу цьогоріч приділено категорії юридичних департаментів, для яких виділено спеціальну премію «ТОП-5 юридичних департаментів». Номінантам необхідно подати коротку анкету з описом успіхів і досягнень свого департаменту, відділу чи дирекції до 31 серпня. Надалі в межах голосування подану інформацію оцінить юридична спільнота й обере найкращих фахівців із супроводу потреб бізнесу. Встигніть подати свою анкету й опинитися серед найкращих!

Подати анкету в номінації «ТОП-5 юридичних департаментів»

Ще одну спеціальну премію рейтингу передбачено для Legal Tech Startup, головною метою якої є вибір справді найкращого продукту, що полегшує роботу юриста або виконує частину його функцій. До участі запрошують Legal Tech Startup, що побачили світ не раніше ніж 2019 рік. Вибір найкращого проекту також довірено юридичній спільноті, яка має можливість віддати свої голоси в межах інтернет-голосування. Анкети від номінантів приймаються протягом серпня.

Подати анкету в номінації «Legal Startup року»

Приймання анкет від номінантів спеціальних премій триває до 31 серпня. Запрошуємо долучитися й довести, що ваш проект або ж департамент є найкращим у своїй сфері. Поспішайте взяти участь у LIGA ZAKON AWARDS!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини