Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Майже 900 тис. грн штрафу для підприємця: суд підтвердив

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відмовив ТОВ «С…» у задоволенні позовних вимог до ГУ Держпраці щодо скасування постанови про накладення штрафу у розмірі 876 330 грн. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті Держпраці.

Зазначається, що під час інспекційного відвідування у ТОВ «С…» було виявлено 7 неоформлених працівників. Відтак, встановлено факт допуску позивачем до роботи громадян без укладення з ними трудових договорів.

Інспектором праці було складено акт та вручено припис суб'єкту господарювання. ГУ Держпраці у Київській області винесло постанову відносно позивача про накладання штрафних санкцій у розмірі 876 330 грн за порушення законодавства про працю у частині неоформлення трудових відносин.

Читайте також: З 1 вересня почнуться перевірки щодо виявлення неоформлених трудових відносин: ДПС

Дізнатися чи потрапила ваша компанія в графіки планових перевірок державних органів нагляду і контролю можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Сервіс можна протестувати тут.

Бажаєте повідомити цю новину співробітникам та обговорити її в колективі? В LIGA360 це зручніше, ніж будь-де. Переконайтеся на власному досвіді. Щоб отримати вільний доступ до «Обговорень» та інших функцій LIGA360 залишайте заявку за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини