Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ІТ

Держреєстр актів цивільного стану оновлять протягом вересня

Реклама

Протягом вересня 2020 року Мін'юст планує здійснити повний перехід на оновлене програмне забезпечення Державного реєстру актів цивільного стану. Про це розповіла заступниця Міністра юстиції Ольга Оніщук, повідомляє прес-служба Мін'юсту.

Вона також розповіла, що завдяки створенню оновленого програмного забезпечення Реєстру наразі здійснюється автоматизований обмін інформацією з:

- Державною податковою службою;

- Міністерством соціальної політики;

- Національним агентством з питань запобігання корупції;

- Міністерством фінансів;

- Державною службою фінансового моніторингу;

- Пенсійним фондом.

Зазначається, що наразі Міністерство юстиції спільно з ДП «НАІС» працює над запровадженням автоматизованого обміну інформацією з Центральною виборчою комісією.

Крім того, заступниця Міністра юстиції додала, що один із пріоритетних напрямків Департаменту нотаріату та державної реєстрації зокрема при роботі з оновленим Реєстром - послуга «єМалятко».

Перевірка реєстраційних змін компаній 24/7 можлива навіть у період карантину. Тримайте у безпеці свій бізнес разом із системою перевірки та моніторингу бізнес-партнерів CONTR AGENT. Система забезпечує автоматичний моніторинг понад 6,5 млн компаній та ФОП України, оновлення усіх реєстраційних змін компанії та миттєве сповіщення про них. Скористайтеся перевагами тестового доступу системи зараз.

Нагадаємо, 7 серпня Державне підприємство «Національні інформаційні системи» розпочало роботи із впровадження оновленого Єдиного державного реєстру.

Читайте також:

Які послуги працюватимуть під час оновлення ЄДР

З 5 по 16 серпня доступ до ЄДР буде обмежено

З 12 серпня прийматимуться документи для реєстрації юросіб та ФОП

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини