Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ІТ

З 12 серпня прийматимуться документи для реєстрації юросіб та ФОП

Реклама

З 12 серпня державні реєстратори та адміністратори ЦНАП отримають можливість приймати документи для реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань. Cуб'єкти державної реєстрації забезпечуватимуть прийом документів, що подаються для державної реєстрації юросіб, ФОП та громадських формувань в паперовій формі, з видачею опису, складеного без використання засобів Єдиного державного реєстру та без зазначення коду доступу до результатів надання адміністративних послуг у сфері держреєстрації.

Реєстрація за такими документами здійснюватиметься з 17 серпня за допомогою нового програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, повідомляє Мінцифри у Facebook.

Це передбачено наказом Мін'юсту від 6 серпня 2020 року № 2659/5, який набрав чинності 7 серпня.

Зазначеним наказом внесено відповідні зміни до наказу Міністерства юстиції № 2409/5 "Про деякі питання впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань".

Нагадаємо, 7 серпня Державне підприємство «Національні інформаційні системи» розпочало роботи із впровадження оновленого Єдиного державного реєстру.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Читайте також:

Які послуги працюватимуть під час оновлення ЄДР

З 5 по 16 серпня доступ до ЄДР буде обмежено

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини