Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Безпеку в пасажирських поїздах "Укрзалізниці" контролюватиме воєнізована охорона

Реклама

"Укрзалізниця" розробила комплексну програму підвищення безпеки перевезень у пасажирських поїздах. Про це розповів в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Іван Юрик, повідомляє пресслужба компанії.

"Розроблена програма включатиме в себе підписання протоколу спільних дій з МВС щодо координації зусиль, пілотний проект з охорони у поїздах силами воєнізованої охорони "Укрзалізниці", встановлення у пасажирських вагонах спеціальних засобів контролю, формування так званої професійної групи "провокаторів" для боротьби з безквитковими перевезеннями, боротьбу з крадіжками на вокзалах", - повідомив він.

Зазначається, що мета цієї програми - це чіткий алгоритм спільних дій поїзних бригад, правоохоронців, воєнізованої охорони, які значно підвищать рівень безпеки та комфорту пасажирів під час подорожі.

Читайте також: Е-квиток на транспорт: Уряд підтримав реалізацію експериментального проекту

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес. Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини