Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Цифровий власноручний підпис у банках: НБУ розширив можливості застосування

Реклама

Нацбанк вдосконалив порядок застосування цифрового власноручного підпису в банківській системі України.

Відповідна постанова Правління НБУ від 30 липня 2020 року № 110 “Про внесення змін до Положення про застосування цифрового власноручного підпису в банківській системі України” набрала чинності 1 серпня.

З повним текстом постанови зручно ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Регулятор скасував обмеження на створення цифрового власноручного підпису лише одним інструментом підписання - стилусом і поширив можливість підписання документів цифровим власноручним підписом на осіб, які виявили бажання скористатися банківськими та/або фінансовими послугами банку.

Перевірити банк, з яким ви маєте намір співпрацювати, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити благонадійність контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес. Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Робота небанківських фінансових установ: НБУ починає приймати звернення громадян

НКЦПФР розпочала регулювання та нагляд за новими фінансовими установами

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини