Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З вересня ФОПам припинять виплату тимчасової допомоги на дітей

Реклама

З квітня по липень цього року 83 тисячі фізичних осіб - підприємців отримали 554 млн грн державної допомоги на дітей віком до 10 років. Виплати надавалися підприємцям, які працюють за спрощеною системою оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, розповіли у Мінсоцполітики.

Послаблення карантинних обмежень дало змогу більшості ФОПів відновити свою діяльність. Про поліпшення умов провадження підприємницької діяльності свідчить також збільшення кількості громадян, які зареєструвались фізичними особами - підприємцями.

Тому Уряд постановою від 22 липня № 641 прийняв рішення припинити виплати тимчасової допомоги на дітей фізичним особам - підприємцям з вересня цього року.

«Держава піклується про громадян. У період жорстких карантинних обмежень тимчасова державна програма допомоги на дітей фізичним особам - підприємцям виявилася ефективною і успішною. Ми реально допомогли сім'ям підприємців з дітьми у складний період і підтримуємо зараз, - сказала Марина Лазебна, міністр соціальної політики. - У зв'язку з покращенням умов підприємницької діяльності ця тимчасова державна програма завершується у вересні».

Зауважимо, що надання такої допомоги було передбачено урядовою постановою № 329 (про неї ЮРЛІГА писала детально).

Бізнес у період кризи. Миттєво дізнайтеся про початок банкрутства контрагента! Поставте на моніторинг бізнес-партнера у системі CONTR AGENT за назвою компанії, П. І. Б. директора/ФОП, кодом ЄДРПОУ компанії, ІПН ФОП та отримуйте сповіщення про будь-які зміни на електронну пошту або в особистому кабінеті. Замовити тестовий доступ на 72 години

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес. Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Житлові та сімейні спори: огляд практики Верховного Суду

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини