Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Окремі положення порядку придбання зброї оскаржують у суді

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом громадянина США до Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

Позивач просить суд зобов'язати МВС протягом місяця включити паспортний документ іноземця до переліку документів, необхідних для одержання в органах поліції дозволу на придбання мисливської вогнепальної нарізної, гладкоствольної зброї, пневматичної зброї, холодної та охолощеної зброї.

Зокрема, йдеться про оскарження окремих положень Інструкції, затвердженої наказом МВС від 21 серпня 1998 року № 622.

На думку позивача, оскаржувані ним положення є дискримінаційними та встановлюють обмеження для іноземців в отриманні вищевказаного дозволу.

ОАСК ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання та виклику сторін.

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 85 млн. Формуйте власну сильну позицію із Системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Нові виклики - нові можливості. Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ

Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Читайте також:

Адвокати зможуть реєструватись у підсистемі "Електронний суд" у тестовому режимі

Оновлено Інструкцію про порядок роботи з техзасобами фіксування судового засідання

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини