Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент наказав ліквідувати Національну комісію фінансових послуг

Реклама

Президент Володимир Зеленський прийняв Указ, яким постановлено ліквідувати Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Відповідний Указ № 259/2020 від 30.06.2020 прийнято на виконання Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення функцій із державного регулювання ринків фінансових послуг», повідомляє сайт Президента.

Визнається таким, що втратив чинність, Указ Президента України від 23 листопада 2011 року № 1070 «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг».

Також документом передбачено утворення комісії з ліквідації Нацкомфінпослуг.

Кабміну доручено вирішити в установленому порядку питання подальшого використання об'єктів права державної власності, які перебували в управлінні Нацкомфінпослуг.

Указ набере чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, що Нацбанк з 1 липня 2020 року стає регулятором небанківських фінансових установ.

Перевірка реєстраційних змін компаній 24/7 можлива навіть у період карантину. Тримайте у безпеці свій бізнес разом із системою перевірки та моніторингу бізнес-партнерів CONTR AGENT. Система забезпечує автоматичний моніторинг понад 6,5 млн компаній та ФОП України, оновлення всіх реєстраційних змін компанії та миттєве сповіщення про них. Скористайтеся перевагами тестового доступу системи зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини