Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відкрито продаж квитків ще на шість поїздів до курортних міст України

Реклама

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків ще на шість поїздів до курортних міст України. Зокрема, з цього тижня відновлять курсування поїзди до Херсона, Бердянська та Новоолексіївки. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті компанії.

Поїзд №375/376 Харків - Херсон курсуватиме щоденно з Харкова з 5 липня, з Херсона з 6 липня.

Поїзд №86/85 Львів - Новоолексіївка вирушить зі Львова 5 липня, з Новоолексіївки 6 липня. До 12 вересня він курсуватиме щодня, після 13 вересня - через день.  

Поїзд №88/87 Ковель - Новоолексіївка курсуватиме з Ковеля із 7 липня через день по непарних, з Новоолексіївки - з 8 липня через день по парних.

Поїзд №110/109 Львів - Херсон курсуватиме щоденно зі Львова з 3 липня, з Херсона з 4 липня.

Поїзд №261/262 Харків - Бердянськ курсуватиме з Харкова з 3 липня по 5 вересня через день по непарних, з Бердянська - з 4 липня по 6 вересня по парних днях.

Поїзд №282/281 Хмельницький - Генічеськ курсуватиме з Хмельницького через день з 8 липня, з Генічеська через день з 9 липня.

Щоб тримати в фокусі важливі для вашого бізнесу зміни, замовляйте тестовий доступ до рішення LIGA360. Моніторинг змін законодавства, судових рішень, контроль змін в діяльності партнерів і конкурентів, налаштування персональної стрічки новин з джерел, яким довіряєте ви та ще 10 інструментів для командного управління ризиками і можливостями під час кризи.

Читайте також: 10 рішень Верховного Суду, які потрібно врахувати водіям

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини