Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено санкційний список фізичних та юридичних осіб

Реклама

Президент Володимир Зеленський підписав Указ від 14 травня 2020 року № 184/2020 про введення в дію рішення РНБО "Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Відповідним рішенням РНБО передбачено застосування персональних спеціальних економічних санкцій та інших обмежувальних заходів (санкцій) до фізичних осіб згідно з додатком № 1 до документа та юридичних осіб згідно з додатком № 2.

Слідкуйте за оновленнями в системі ЛІГА:ЗАКОН - додатки до документу, в яких будуть надані повні санкційні списки, будуть розміщені найближчим часом.

Однак ряд юросіб виключено із санкційного списку, зокрема, ТОВ "Сапран Україна" (Київ), ТОВ "Монт УА" (Київ), ТОВ "ГІСІНФО" (Вінниця) , ТОВ "Парус-Спецпроект" (представництво в Україні, Київ), ТОВ "Парус-2" (Київ), ТОВ "Парус-Впровадження" (Київ), ТОВ "Парус-Місто" (Київ), ТОВ "Парус-Прикарпаття" (Івано-Франківськ), ТОВ "Парус-Донбас" (Краматорськ), ТОВ "Центр інформаційних технологій "Парус-Единение"(Миколаїв), ТОВ "Південний парус" (Одеса), ТОВ "Парус-Лев"(Львів).

Також санкції зняли із деяких фізичних осіб, зокрема, з Черневського Сергія Адольфовича і Чмихалова Сергія Вікторовича.

Бізнес у період кризи. Миттєво дізнайтеся про початок банкрутства контрагента! Поставте на моніторинг бізнес-партнера у системі CONTR AGENT за назвою компанії, П. І. Б. директора/ФОП, кодом ЄДРПОУ компанії, ІПН ФОП та отримуйте сповіщення про будь-які зміни на електронну пошту або в особистому кабінеті. Замовити тестовий доступ на 72 години

Читайте також:

Кличко просить Кабмін відновити роботу столичного метро з 25 травня

Карантин продовжено до 22 травня, але з послабленнями

Які планові операції дозволили проводити під час карантину?

На період карантину дозволено обробку персональних даних без згоди особи

Як не попасти на штрафи за порушення нових норм карантину

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини