Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Хто здійснюватиме самопредставництво Президента в українських судах

Реклама

Володимир Зеленський визначив, хто здійснюватиме самопредставництво Президента та створених ним допоміжних органів і служб у судах України.

Відповідний Указ № 162/2020 від 30 квітня 2020 року набрав чинності того ж дня.

Установлено, що самопредставництво Президента та створених ним для виконання своїх повноважень консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів і служб, їх посадових та службових осіб у судах України здійснюватиме Офіс Президента через Головне управління представництва інтересів Президента в судах Директорату з питань правової політики Офісу, працівники якого без окремого доручення беруть участь у справах з усіма правами, що надані законодавством про адміністративне, господарське, цивільне судочинство, кримінальним процесуальним законодавством, Законом "Про виконавче провадження" позивачу, відповідачу, третій особі, учаснику судового провадження, учаснику виконавчого провадження.

Відповідні зміни внесено до Положення про Офіс Президента України.

Читайте також:

Судова система України в умовах карантину

Оновлено процесуальні кодекси в частині особливостей розгляду справ під час карантину

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 85 млн. Формуйте власну сильну позицію із Системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини