Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд прийняв рішення стосовно порушення правил карантину людей

Реклама

Суть справи: підприємця обвинуватили у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 44-3 КУпАП, а саме в тому, що він не припинив роботу свого закладу «Господарчі товари» та здійснював прийом відвідувачів.

Однак підприємець заперечував, вказавши, що не здійснював продаж товарів, а робив генеральне прибирання та дезінфекцію приміщення. При цьому відвідувачів у приміщенні не було.

Місцевий суд відмовив у притягненні підприємця до відповідальності у зв'язку з відсутністю в його діях складу адмінправопорушення.

Суд вказав на недоведеність вини підприємця. Зокрема, до адмінпротоколу не додані пояснення відвідувачів, яких нібито було прийнято і здійснено їх обслуговування.

Повний текст рішення у справі № 243/2662/20 читайте у системі VERDICTUM, отримавши тестовий доступ за посиланням.

Зазначимо, що відповідне рішення може бути оскаржене в апеляції.

Нагадаємо, що ст. 44-3 КУпАП була введена Законом № 530. Детальніше читайте тут.

Вам буде цікаво: Адвокатів, нотаріусів та всіх ФОП звільнили від сплати ЄСВ на два місяці

Тримайте руку на пульсі у період кризи, забезпечте себе надійною базою інформаційно-аналітичних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для підготовки до судових спорів та перевірок на підприємстві, для створення договорів будь-якої складності та тематики, для швидкого реагування на зміни бізнес-партнера. Обирайте Антикризовий пакет ІТ-продуктів ЛІГА:ЗАКОН та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні. Замовити.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини