Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Заборонено експорт етилового спирту

Реклама

Етиловий спирт та інші дистилянти, крім біоетанолу та напоїв одержаних шляхом перегонки, заборонено експортувати з території України. Відповідне рішення Кабмін прийняв на позачерговому засіданні 23 березня, повідомляє Урядовий портал.

Заборона діятиме до 1 червня.

«Пости контролю на виїздах з підприємств, які виробляють етиловий спирт, мають забезпечити контроль куди та кому відвантажується спирт», - прокоментував таке рішення Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Зазначається, що рішення прийнято з метою забезпечення спиртом, в першу чергу, потреб медичної системи. Зокрема, для забезпечення спиртом в достатній кількості відчизняних медичних підприємств та виробників антисептичних засобів.

Читайте також:

Які адмінпослуги надаватимуть в ЦНАП під час карантину: перелік

Рада визнала карантин форс-мажором

військові разом із поліцейськими патрулюватимуть міста під час карантину

Тримайте руку на пульсі у період кризи, забезпечте себе надійною базою інформаційно-аналітичних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для підготовки до судових спорів та перевірок на підприємстві, для створення договорів будь-якої складності та тематики, для швидкого реагування на зміни бізнес-партнера. Обирайте Антикризовий пакет ІТ-продуктів ЛІГА:ЗАКОН та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні. Замовити.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини