Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Винесено перше рішення у справі за порушення правил карантину

Реклама

Сьогодні, 20 березня, Шевченківський районний суд Києва розглянув справу за порушення правил щодо карантину людей.

Про це повідомляє портал "Судова влада України".

Суд установив, що жителька міста Києва здійснювала продаж продуктів харчування з рук у невстановленому місці. Цим самим вона допустила порушення санітарно-протиепідемічних правил у період дії карантину.

За результатами розгляду справи її визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 44-3 Кодексу про адміністративні правопорушення, та накладено адміністративний штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Нагадаємо, діє Закон щодо запобігання поширенню коронавірусу. Яку саме відповідальність передбачено і за які дії - читайте в окремому матеріалі ЮРЛІГИ.

З цим та іншими судовими рішеннями зручно буде ознайомитися в системі аналізу судових рішень VERDICTUM (як тільки воно з'явиться в системі). Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 85 млн. Формуйте власну сильну позицію із системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також:

Суд просять скасувати урядове розпорядження щодо тимчасового закриття держкордонів до 3 квітня

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини