Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ІТ

Як зважити ризики при виборі бізнес-партнера

Реклама

Четвертий щорічний Форум юридичних директорів відбувся 20 лютого у Києві. Діловий захід для професіоналів-правників передбачав отримання нових знань про українські та іноземні практики, законодавчі ініціативи. Програма Форуму включала виступи представників бізнесу та світових юридичних експертів вищого рівня, серед яких був спікер української ІТ-компанії ЛІГА:ЗАКОН Андрій Кравченко.

Він представив продукти компанії, які допомагають управляти потенційними ризиками та вирішувати щоденні проблеми бізнесу. Такі комплексні цифрові рішення ЛІГА:ЗАКОН як Semantrum, SMS-маяк, CONTR AGENT, Verdictum є тими сучасними інструментами, які дозволяють бізнес-спільноті тримати руку на пульсі та бути першими.

Андрій Кравченко поділився з учасниками Форуму цінною інформацією, яка стосувалася оцінки ризиків у бізнесі та того, як уникнути зайвих витрат.

Андрей Кравченко

Як захистити особисті дані

Оскільки питання захисту бізнесу є одним з найгостріших на сьогодні, учасники Форуму охоче задавали питання та цікавилися наступним:

- чи можливо видалити дані про себе у різних пошукових системах (Google, Яндекс тощо),

- що слід вважати набором відкритих даних про особу чи компанію,

- як працює механізм захисту інформації особистих даних,

- чи не ускладнюється робота сервісів по типу CONTR AGENT через законодавчі обмеження,

- яку саме інформацію про своїх партнерів та конкурентів можна знайти завдяки продуктам компанії ЛІГА:ЗАКОН та багато інших запитань.

Правила ведення бізнесу лишаються незмінними вже багато століть. Саме тому, завершуючи свій виступ, Андрій Кравченко наголосив, що сервіси компанії ЛІГА:ЗАКОН спрямовані на забезпечення безпеки ведення бізнесу. Він порівняв продукти компанії ЛІГА:ЗАКОН із тактиками, описаними у відомому давнокитайському трактаті «Мистецтво війни», який є обов'язковим для вивчення у всіх бізнес-школах.

«Це своєрідна розвідка, яка дає змогу вивчити сильні та слабкі сторони супротивника і вже виходячи з наявності таких знань швидко приймати ті чи інші бізнес-рішення. Якщо знаєш супротивника і знаєш себе - бийся хоч сто разів, небезпеки не буде. Якщо знаєш себе, а його не знаєш - один раз переможеш, а інший програєш. Якщо ж не знаєш ні себе, ні супротивника -кожен раз під час боротьби ти будеш програвати».

Вам також буде цікаво:

Верховний Суд роз'яснив, як правильно перетинати пішохідний перехід

Службове авто не підлягає обов'язковому технічному огляду

Суд може звернути стягнення і на незареєстроване майно боржника: ВС

Прошиті та пронумеровані копії документів можна завіряти на останньому аркуші: ВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини