Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада ратифікувала 4 міжнародні договори про уникнення подвійного оподаткування

Реклама

Сьогодні, 30 жовтня 2019 року, Верховна Рада ратифікувала міжнародні договори щодо уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи:

1. Ратифіковано Угоду між Урядом України та Урядом Малайзії про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протокол до неї, вчинені 4 серпня 2016 року у м. Путраджая.

Прийнято відповідний Закон (проект № 0002) «Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Малайзії про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи та Протоколу до неї".

2. Ратифіковано Протокол про внесення змін до Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Кіпр про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи, вчинений 11 грудня 2015 року в м. Києві.

Відповідний Закон (проект № 0003) підтримали 316 народних депутатів.

3. Ратифіковано Протокол між Урядом України і Урядом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії про внесення змін до Конвенції між Урядом України і Урядом Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії про усунення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доход і на приріст вартості майна, вчиненої у Лондоні 10 лютого 1993 року, вчинений у м. Лондоні 9 жовтня 2017 року.

Прийнято відповідний Закон на базі проекту № 0006.

Усі зазначені міжнародні договори наберуть чинності з дати отримання останнього письмового повідомлення про завершення Договірними Державами всіх внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання ними чинності.

З текстом прийнятих законів після підписання Президентом та офіційного оприлюднення можна буде ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Переконайтеся в зручності подання інформації, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини