Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прийнято за основу проект про оперативно-розшукові підрозділи в терорганах Держприкордонслужби

Реклама

Депутати мають намір вдосконалити оперативно-розшукову діяльність Державної прикордонної служби України.

Відповідний законопроект № 2161 "Про внесення змін до Закону України "Про оперативно-розшукову діяльність" щодо вдосконалення діяльності Державної прикордонної служби України" було прийнято в першому читанні за основу на вечірньому засіданні ВР 17 жовтня.

Законопроектом запропоновано змінити абз. 6 ч. 1 ст. 5 Закону "Про оперативно-розшукову діяльність", якими вдосконалюється діяльність Держприкордонслужби у частині здійснення оперативно-розшукової діяльності підрозділами забезпечення внутрішньої і власної безпеки, оперативного документування, оперативно-розшуковими тощо.

Справа в тому, що зараз оперативно-розшукові підрозділи діють лише у складі Адміністрації Держприкордонслужби та її регіональних управлінь, а в органах Держприкордонслужби, які безпосередньо виконують завдання з охорони державного кордону, такі підрозділи відсутні.

Комітет з питань правоохоронної діяльності на своєму засіданні 9 жовтня рекомендував Парламенту прийняти зазначений законопроект за основу і в цілому.

У разі прийняття Закон набере чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

З текстом законопроекту можна ознайомитися в модулі "Законопроекти" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Переконайтесь у зручності подання інформації, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини