Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У спецзасіданні КСУ щодо поновлення Шевчука на посаді оголошено перерву

Реклама

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/186223_stanslava-shevchuka-zvlnili-za-grubiy-prostupok-ksu-ocholila-natalya-shaptala

За повідомленням прес-служби Конституційного Суду, 15 жовтня 2019 року Станіслав Шевчук подав заяву до КСУ про поновлення на посаді судді та Голови цього Суду, додавши завірену копію скороченого рішення ОАСК від 11 жовтня 2019 року із вступною та резолютивною частинами.

Нагадаємо, 11 жовтня 2019 року ОАСК виніс рішення у справі № 640/8752/19 за позовом пана Шевчука до Конституційного Суду про визнання дій протиправними, визнання протиправною та скасування постанови № 1-пс/2019.

15 жовтня 2019 року відбулося спеціальне пленарне засідання Конституційного Суду, на якому розглянуто питання щодо заяви пана Шевчука.

За наслідками розгляду цього питання в спеціальному пленарному засіданні Конституційного Суду України оголошено перерву.

Як раніше писала ЮРЛІГА, ОАСК зобов'язав поновити Станіслава Шевчука на посаді судді та Голови КСУ . 17 вересня 2019 року на спеціальному пленарному засіданні Конституційного Суду України Головою КСУ обрано суддю КСУ Олександра Тупицького.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини