Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обрано Голову та секретаря ЦВК

Реклама

4 жовтня відбулось перше засідання нового складу Центральної виборчої комісії. На ньому було розглянуто питання обрання Голови Комісії, двох його заступників та секретаря.

Відповідно до Закону "Про Центральну виборчу комісію" Голова Комісії, заступники Голови та секретар Комісії обираються ЦВК на її засіданні таємним голосуванням із числа її членів.

За підсумками таємного голосування Головою ЦВК обрано Олега Миколайовича Діденка.

Голова Комісії вніс пропозиції щодо кандидатур на посади своїх заступників та секретаря Комісії. За підсумками голосування заступниками Голови ЦВК обрано Сергія Олеговича Дубовика та Віталія Володимировича Плукаря.

Секретарем ЦВК обрано Олену Аухатівну Гатаулліну.

Як раніше писала ЮРЛІГА, Верховна Рада достроково припинила повноваження всього складу ЦВК. Таке рішення було прийнято з огляду на подання Президента. Згідно з ч. 8 ст. 6 Закону про ЦВК строк повноважень члена Комісії становить 7 років. Для призначення членом ЦВК необхідно не менше 226 голосів. Новий склад ЦВК було обрано на засіданні Парламенту 4 жовтня.

Відомості про реквізити усіх найвищих, центральних та регіональних органів влади (адреса, телефони і прізвища керівників), а також дані про історію створення органів влади можна дізнатися у модулі "Органи влади", який входить до складу Інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН. Для того, щоб ознайомитися з можливостями та наповненням ІПС ЛІГА:ЗАКОН детальніше, скористайтеся тестом

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини