Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Схвалено Програму діяльності Уряду

Реклама

Верховна Рада схвалила Програму діяльності Кабінету Міністрів.

Відповідну Постанову ВР (проект № 2186) «Про Програму діяльності Кабінету Міністрів України» було прийнято на вечірньому засіданні Парламенту 4 жовтня. Таке рішення підтримало 236 народних обранців.

Комітет з питань економічного розвитку підтримав Програму діяльності Уряду та рекомендував Верховній Раді схвалити її. Під час засідання Комітету Міністр економіки Т. Мілованов заявив, що головними пріоритетами Програми Уряду є створення нових ринків, розвиток ринку праці шляхом створення нових робочих місць і збільшення експорту України. Міністр економіки підкреслив, що правила оренди землі змінюватися не будуть.

У Програмі встановлено пріоритети та визначено цілі для Кабміну на найближчі 5 років, шляхи їх досягнення та ключові показники виконання.

«Ми ставимо собі за мету за наступні п'ять років добитися 40 % економічного зростання. Це реалістично. Для цього в наступному році треба зрости на п'ять і кожний наступний рік - на сім відсотків», - поінформував Прем'єр-міністр О. Гончарук.

Як вже писала ЮРЛІГА, у Програмі висвітлено питання реформування виконавчого провадження та запровадження нових реєстрів .

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини