Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нардепи працюватимуть по раніше затвердженому плану: прийнято Закон

Реклама

Сьогодні, 3 жовтня, народні депутати на своєму вечірньому засіданні прийняли Закон (проект № 1042-1) щодо планування та системності законотворчої діяльності Верховної Ради.

Згідно з Законом Верховна Рада щорічно на початку чергової сесії, яка починається першого вівторка лютого, за поданням Голови ВР затверджує план законопроектної роботи ВР, узгоджений Погоджувальною радою з урахуванням узагальнених Апаратом ВР пропозицій комітетів.

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/189283_deputati-napolyagayut-na-vprovadzhenn-planu-zakonoproektnikh-robt-vr

Комітети до 31 грудня року, що передує поточному, подають пропозиції щодо питань, які потребують законодавчого врегулювання, з урахуванням Програми діяльності та орієнтовного плану законопроектних робіт Кабміну.

План законопроектної роботи Верховної Ради має містити перелік питань, які потребують законодавчого врегулювання, обґрунтування необхідності розроблення законопроекту, орієнтовні назву законопроекту та строки його подання, відповідальних за розроблення законопроекту, інформацію про пріоритетність внесення та розгляду законопроектів.

План законопроектної роботи Верховної Ради враховується при формуванні та внесенні змін до порядку денного сесії Верховної Ради.

Комітети у січні поточного року наприкінці чергової сесії відповідно до календарного плану роботи сесії ВР подають до ВР письмовий звіт про стан виконання плану законопроектної роботи за попередній рік

Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини