Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінені реквізити сплати судового збору

Реклама

Сьогодні, 1 жовтня, змінились рахунки для зарахування податків, зборів та інших доходів до державного та місцевого бюджетів (у т.ч. судового збору) відповідно до стандартів IBAN (в перехідному режимі в строк до 31 жовтня 2019 року).

З 1 листопада застосування IBAN стане обов'язковим для клієнтів усіх банків України під час здійснення переказів коштів як у національній, так і в іноземних валютах, у тому числі під час транскордонних переказів. Тобто всі перекази будуть здійснюватися лише з використанням IBAN.

Починаючи з 1 жовтня 2019 року номер банківського рахунку в Україні буде формуватись за стандартом IBAN та складатиме 29 літерно-цифрових символів - коду країни, контрольного розряду, коду банку та номеру рахунку, на виконання вимог постанови Правління Національного банку України від 28 грудня 2018 року №162, якою запроваджено введення міжнародних номерів банківського рахунку IBAN.

Банківські реквізити для перерахування коштів в іноземній валюті до Державного бюджету України розміщено на сайті Державної казначейської служби України.

У графі «Призначення платежу» обов'язково необхідно вказати:

*;101;22030102 (код класифікації доходів) ___________(код клієнта за ЄДРПОУ для юридичних осіб; реєстраційний номер облікової картки платника податків - фізичної особи; судовий збір за позовом ______________ (ПІБ чи назва установи, організації позивача), __________ (назва відповідного суду, де розглядається справа), номер справи, у якій сплачується судовий збір.

Як вже писала ЮРЛІГА, з 1 січня 2020 року підвищиться судовий збір.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини