Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Due diligence об'єктів нерухомості

20 вересня 2019, 11:02
678
0
Автор:
Реклама

Due diligence перекладається з англійської як повна юридична експертиза - докладна доповідь-аналіз об'єкта нерухомості, історії його придбання та можливих ризиків після придбання.

Кожен потенційний покупець, придбаваючи об'єкт нерухомості, бажає бути впевненим у тому, що надалі стосовно об'єкта не виникатиме жодних судових позовів, посягань із боку третіх осіб або всіляких проблем під час подальшої експлуатації. Купуючи будь-яку нерухомість, потенційний покупець прагне захистити себе від потенційних ризиків, тому останнім часом усе більшої популярності набуває така юридична послуга, як проведення повного Due diligence об'єктів нерухомості.

Під час проведення експертизи об'єктів нерухомості здійснюється аналіз за декількома критеріями, які не є вичерпними.

Історія придбання об'єкта нерухомості власником, відстеження всього ланцюжка переходу прав власності на об'єкт

У розділі вивчення історії об'єкта нерухомості здійснюється перевірка всіх правовстановлюючих документів, законності придбання об'єкта нерухомості, піднімається інформація з архівів адміністративно-територіальної одиниці, державних реєстрів, реєстраційної справи БТІ тощо та проводиться її аналіз і докладне вивчення.

Детальніше про моніторинг наявності обтяжень або судових спорів по відношенню до об'єкта нерухомості та аналізу земельних питань читайте у матеріалі ЮРИСТ&ЗАКОН за посиланням.

Щоб отримати доступ до інших матеріалів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН, скористайтеся вільним тестом та оцініть увесь масштаб і переваги послуг, що надаються.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини