Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ратифіковано протокол до Угоди зі Швейцарією про уникнення подвійного оподаткування

Реклама

Сьогодні, 18 серпня 2019 року прийнято Закон "Про ратифікацію Протоколу між Урядом України і Швейцарською Федеральною Радою про внесення змін до Конвенції між Урядом України і Швейцарською Федеральною Радою про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи і на капітал та Протоколу до неї, вчинених у м. Київ 30 жовтня 2000 року" (законопроект № 0004).

За документ проголосували 307 нардепів.

Метою документа є ратифікація вищезазначеного Протоколу, укладення якого пояснюється тим, що в процесі переговорів із швейцарською стороною були узгоджені зміни, які необхідно внести до Конвенції. Такі зміни стосуються, зокрема:

- збільшення розміру ставок оподаткування процентів та роялті;

- доповнення новою статтею щодо вдосконалення процедури взаємного узгодження між уповноваженими органами Сторін в частині правильного застосування положень міжнародного договору, зокрема, в інтересах платника податків;

- нову редакція статті щодо обміну інформацією, якою передбачається значне розширення можливостей Сторін щодо обміну податковою інформацією;

- норми щодо застосування права на отримання переваг.

Суб'єктами виконання Протоколу є Мінфін та ДПС.

Про набрання чинності н/п актами можна дізнатись у модулі "Календар юриста" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Побачити всі переваги ІПС ЛІГА:ЗАКОН можна, скориставшись тестовим доступом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини