Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Записатися на особистий прийом до керівництва Держгеокадастру можна всім

Реклама

Керівництво Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальних органів більше не зможе відмовити в записі на особистий прийом з підстав:

1) звернення з приводу оскарження рішення, якщо воно подане більш ніж через місяць після ознайомлення (але не більш ніж через рік з моменту прийняття);

2) звернення особи, визнаної судом недієздатною.

При цьому як і раніше від імені недієздатного може діяти офіційно призначений представник, повноваження якого оформлені в законному порядку.

Відповідні зміни передбачені наказом Мінагрополітики від 23 серпня № 487. Про набуття ними чинності можна буде дізнатись з модуля "Календар юриста" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Детальніше ознайомитися з ІПС та замовити тестовий доступ можна тут.

Особистий прийом громадян Головою Держгеокадастру, його першим заступником та заступником проводиться за попереднім записом у дні та години, визначені графіками, оприлюдненими на сайті служби.

Щоб потрапити на прийом слід записатися за адресою: м. Київ, вул. Народного Ополчення, 3, або за телефоном (044) 244-82-47 щодня (крім святкових та вихідних днів) з 9.00 до 18.00 (у п'ятницю з 9.00 до 16.45), обідня перерва - з 13.00 до 13.45.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини