Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Подати документи для проведення держреєстрації громадських об’єднань зі статусом юрособи можна онлайн

Реклама

Відтепер на порталі «Онлайн будинок юстиції» доступна послуга з подання в електронній формі документів на проведення державної реєстрації громадського об'єднання зі статусом юридичної особи.

Ця послуга забезпечує можливість подання документів для проведення державної реєстрації громадських об'єднань в електронній формі відповідно до чинного законодавства, можливість подання документів особами, що за станом здоров'я не можуть відвідати центр надання адміністративних послуг або суб'єкта державної реєстрації, а також сприяє зменшенню корупційних ризиків за рахунок виключення прямого контакту заявника з державним реєстратором.

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/166868_dogovr-orendi-zeml-mozhna-zarestruvati-onlayn

Для подання документів в електронній формі для реєстрації громадського об'єднання користувачу надається можливість через персональний кабінет сформувати заяву в електронній формі, долучити до неї оригінали електронних документів для державної реєстрації, накласти на документи кваліфікований електронний цифровий підпис, після чого вказані документи стають доступними державному реєстратору для прийняття відповідного рішення.

При розгляді заяви державним реєстратором заявнику відправляється повідомлення на електронну адресу по кожній зміні її статусу, а також відображається актуальний стан розгляду заяви у персональному кабінеті користувача.

Нагадаємо, що портал містить усі електронні сервіси, у тому числі SMS-Маяк, за допомогою якого ви зможете оперативно контролювати реєстраційні дії стосовно своєї нерухомості та убезпечити її від недобросовісних дій шахраїв.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини