Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Окремим категоріям працівників установ соцзахисту підвищать надбавку

Реклама

Уряд підвищив розмір надбавки за особливі умови праці окремим категоріям працівників установ соціального захисту населення.

Відповідну постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2010 р. № 875» було прийнято 22 травня 2019 року на засіданні Уряду.

На сьогодні урядовою постановою від 29 вересня 2010 року № 875 «Про встановлення надбавки окремим працівникам установ соціального захисту населення» передбачено виплату лікарям, фахівцям з базовою та неповною вищою медичною освітою і молодшим медичним сестрам з догляду за хворими, які працюють у будинках-інтернатах для громадян похилого віку та інвалідів, геріатричних пансіонатах для ветеранів війни і праці, психоневрологічних інтернатах та дитячих будинках-інтернатах і безпосередньо обслуговують осіб із значно зниженою рухомою активністю та ліжкових хворих, надбавки за особливі умови роботи в розмірі 15 % посадового окладу.

Кабмін прийняв рішення щодо встановлення зазначеним категоріям працівників надбавки за особливі умови роботи в граничному розмірі 50 % посадового окладу (з підвищеннями), але не менше 15 %.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини