Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нотаріуси в знак протесту не працюватимуть 25 лютого

Реклама

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/183943_notarusi-matimut-zdati-test-dlya-vdnovlennya-dostupu-do-restru-nerukhomost

Нотаріальна палата скликає нотаріусів на акцію протесту «Нотаріат проти корупційних та рейдерських схем». Акція відбудеться 25 лютого 2019 року біля будівлі Кабінету Міністрів України (вул. Грушевського, 12/2, м. Київ). Початок о 10:00.

Акція організовується Нотаріальною палатою України у зв'язку з критичною ситуацією, що склалася в нотаріаті. В НПУ вважають, що зміни у сфері державної реєстрації негативно впливають на професію нотаріуса, загрожують правам людини та громадянина, верховенству права й демократії.

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/180769_vvoditi-upovnovazhenikh-yustits-dlya-zdysnennya-notaralnikh-dy---nedotslno-npu

Нотаріуси, які не зможуть взяти безпосередню участь у мирному зібранні, зможуть долучитися до акції іншим способом - не працюватимуть протягом всього дня 25 лютого. Відповідне оголошення буде розміщене на офісах нотаріусів.

Нагадаємо, протидіяти рейдерським схемам варто за допомогою сервісу SMS- Маяк: про зміни в реєстрі нерухомості можна оперативно дізнатись через SMS- повідомлення, електронний лист, а також через сповіщення в кабінеті користувача.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини