Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено реєстр великих платників податків на 2019 рік

4 жовтня 2018, 10:45
404
0
Автор:
Реклама

Згідно з ПКУ великий платник податків - юридична особа або постійне представництво нерезидента на території України, у якої обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищує еквівалент 50 млн євро, визначений за середньозваженим офіційним курсом НБУ за той самий період, або загальна сума податків, зборів, платежів, сплачених до держбюджету, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, за такий самий період перевищує еквівалент 1 млн євро, визначений за середньозваженим офіційним курсом НБУ за той самий період, у разі якщо сума таких податків, зборів, платежів, крім митних платежів, перевищує еквівалент 500 тис. євро.

Такі платники податків підлягають включенню до Реєстру великих платників податків (далі - Реєстр). Після включення платника податків до Реєстру та отримання повідомлення ДФС про таке включення платник податків зобов'язаний стати на облік за основним місцем обліку у контролюючому органі, що здійснює супроводження великих платників податків, з початку податкового періоду (календарного року), на який сформовано Реєстр, та за неосновним місцем обліку у такому контролюючому органі або його територіальних підрозділах щодо наявних у межах населеного пункту за місцезнаходженням контролюючого органу, що здійснює супроводження великих платників податків, або його територіальних підрозділів об'єктів оподаткування або об'єктів, які пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність такого великого платника податків.

Всі великі платники податків, включені до Реєстру, будуть обслуговуватися в Офісі великих платників податків з початку податкового періоду (календарного року), на який сформовано Реєстр.

Реєстр великих платників податків на 2019 рік ДФС вже затвердила наказом від 26 вересня 2018 року № 617. До цього Реєстру ввійшло 1500 підприємств - платників податків.

Щоб не пропустити найважливіше - підпишіться на наш канал у Телеграм @jurliga t.me/jurliga

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини