Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
Реклама

Уряд продовжує роботу щодо скасування та перегляду в частині відповідності законодавству нормативно-правових актів, що регулюють окремі види госпдіяльності (природоохоронна сфера, містобудівне законодавство, посередництво у працевлаштуванні, туристичні послуги, космічна діяльність і низка інших сфер), з метою усунення зайвих адміністративних бар'єрів і процедур.

Кабмін опрацював черговий перелік таких актів і на засіданні 18 липня 2018 року розпорядженням № 505-р частину скасував, а частину рекомендував до перегляду відомствами.

Розпорядження дасть змогу привести регуляторне поле (у частині підзаконних нормативно-правових актів) у відповідність до вимог законів України «Про ліцензування видів господарської діяльності», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері дозвільної діяльності», «Про туризм».

Міністерствам і відомствам протягом шести місяців з дня опублікування розпорядження № 505-р наказано подати на затвердження Уряду порядки проведення дозвільних (погоджувальних) процедур, переоформлення й анулювання дозвільних документів.

Розпорядження набирає чинності з дня його опублікування. Пункт 1, яким Кабмін скасовує НПА, набирає чинності через шість місяців після опублікування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини