Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада підтримала мораторій на банкрутство «Чорноморнафтогазу»

13 березня 2018, 15:50
128
0
Автор:
Реклама

Народні депутати підтримали раніше ветований Президентом законопроект про стабілізацію діяльності "Чорноморнафтогазу" у зв'язку з тимчасовою окупацією території України.

Документом встановлена заборона на порушення справ про банкрутство Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" до 1 січня 2019 року. Провадження у справах про банкрутство "Чорноморнафтогазу", порушені до 1 січня 2017 року, підлягають припиненню, крім випадків, якщо ліквідація відбувається за рішенням власника.

Крім того, строки дії спеціальних дозволів на користування надрами, наданих "Чорноморнафтогазу" на ділянки, розташовані на тимчасово окупованій території України, буде продовжено на період тимчасової окупації України.

Відповідний Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України по стабілізації діяльності Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" у зв'язку з тимчасовою окупацією території України" (проект № 5370) прийнятий Верховною Радою 13 березня з урахуванням пропозицій Президента України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини